Merhaba Blog Dünyası

Etiketler:

Blog dünyasında olup bitenlerden artık haberiniz olacak. Blogzate yayın hayatına başladı.

 

Merhaba blog dünyası, blog dünyasındaki gelişmeleri, bloglar ile ilgili haberleri bulabileceğiniz Blogzate ilk sayısı ile sizlerle. Blog dünyası, teknoloji, spor, eğitim gibi bir çok konuda haberlere ulaşabileceğiniz dijital gazetenizde kendi blogunuz ile ilgili haberlerede ulaşabileceksiniz.

 

 

Blogzate blog dünyasının haber kaynağı olmayı hedefliyor. Blog yazarlarına ile organize çalışacak ve blogunuzun  tanıtımı konusunda sizlere yardımcı olarak, Türkiye’de blog dünyasının hak ettiği yerlere getirebilmeyi hedeflemekte.

 

Blogzate alışılmış bir gazete değil, Blogzate blogcuların gazetesi. Amacı onlarla ilgili haberleri duyurmak, blog haberlerinin yanı sıra yer vereceği diğer haberlerde de sizlerin yayınlamış olduğu yazılar ile içeriğinde blogunuzun tanıtımını yapabilmek. Blogzate’de yayınlanan haberlerinizde kaynak mutlaka gösterilecektir. Yazılarınız birebir kopyalanıp yayınlanmayacak, ancak sizden alınan izinlerle ve sizinde uygun bulmanız durumunda yazılarınızın tamımı Blogzate’de yerini alacak.

 

Blogzate hiçbir zaman sizin emeğinizi hiçe sayan bir yayın organı olmayacak, sadece doğruları ve blog dünyasını ilgilendiren olayları tüm blogcular ile paylaşmayı hedeflemektedir. Kısaca Blogzate blog dünyasının habercisidir.

 

Blogzate’nin blog dünyasına hayırlı olması dilekleriyle...

 

3 yorum:

Güzel bir fikir olmuş bu,zevkle takip edicem bu gazeteyi ;)


Cok güzel bir gazete ve proje ama keske daha güncel olsa ;)


başarılarr =)
süper , takipteyiz =)


Yorum Gönder

İzleyiciler

Blogzate

Sayı : 1

Yıl : 2009

Dijital Blog Gazetesi

www.blogzate.tr.cc 

Blogzate?