Büyüyen Haber Blogu Medya Alternatif

Etiketler:
Zehirli Örümcek’ten tanınan Onur Almışlar Medya Alternatif adını verdiği haber blogu ile yoluna emin adımlarla  devam ediyor.

 

Blog medyasının önemli bir kaynak olduğuna dikkat çeken Onur Almışlar çeşitli projelerle adından bahsettiriyor. Akıllı Örümcek projesi ile bir çok blog yazarı tarafından beğenilse de gereken ilgiyi görmediğini söyleyebiliriz. Oysaki proje beklenen ilgiyi görseydi internet dünyasında örnek uygulamalardan biri olarak hak ettiği yerlere gelebilirdi. Proje bazı blog yazarları tarafından hala desteklenmekte.

 

Zehirli örümcek adlı blogunda yazmaya kısa bir süre ara veren ve habercilik işine giren ve bu yolda emin adımlarla ilerleyen Onur Almışlar, Medya Alternatif ile istediği başarıya ulaşabilecek gibi duruyor. Haber bloglarınında medyanın önemli bir parçası olabileceğine dikkat çeken Almışlar bu mücadelesinden kolay kolay vazgeçmeyecek gibi.  Bakalım zaman Türkiye’de blog haberciliğinin geleceği ile ilgili neler gösterecek? Haber blogları medyada gereken ilgiyi görebilecek mi? Eğer bir gün blog yazarlarının yayınladıkları haberler medyada yer sahibi olursa haber blogları işte o zaman özgün içeriğe sahip ve zevkle okunan bloglar olacak gibi duruyor. Ve bu başarıda elbette blog haberciliğine dikkat çeken Onur Almışlar’ın da büyük pay sahibi olacağını söyleyebiliriz.

 

Bir sonraki sayımızda blog dünyasında büyük çabalar ile başarıya ulaşmaya çalışan bir başka blogla sizlerle olacağız. Açıkçası blog dünyasında ilginç fikir ve projeler hiç eksik olmayacak gibi. Onur Almışlar’ın haber blogları için verdiği mücadele gibi bir çok kategoride mücadele veren blog sahibi var, tek amaç blog yazarlığının Türkiye’de hak ettiği yerlere gelebilmesi. Bu yolda bizlerde sizin gibi üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız.

 

BLOGZATE BLOG TANITIMLARI

 

0 yorum:

Yorum Gönder

İzleyiciler

Blogzate

Sayı : 1

Yıl : 2009

Dijital Blog Gazetesi

www.blogzate.tr.cc 

Blogzate?